Det siste fra oss

Mange nyheter å melde!

28.07.2021

Det er lenge siden vi har oppdatert siden vår med siste nytt.

Det er ikke fordi det skjer lite hos oss!

Tvert i mot – vi har hatt en ekstremt travel vår.

  • Parallelt med sterk ordreinngang har vi skiftet ordresystem. Dette vil i løpet av høsten bidra til en bedre kundereise for mange av våre kunder.
  • Vi lanserer om nytt en ny og oppdatert versjon av våre hjemmesider / nettbutikk.
  • Med virkning fra 1.8 utvider vi serviceavdelingen vår
  • vi lanserer en ny it løsning for fjernavlest instrumentering og mye, mye mer.

«Stay tuned» som det heter og kom tilbake her ut over høsten for å ta del i det som skjer.

Inntil videre ønsker vi alle kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere en riktig, riktig god avslutning på sommerferien!

Smøreoljefilter erstatter separatorer

04.02.2021

Vi opplever stor interesse etter filterløsninger til smøreolje for å erstatte tradisjonelle separatorer og leverer jevnt av dette. Kunder er opptatt av å få en løsning de kan stole på og vår filteravdeling har lang erfaring med å levere løsninger som sikrer motoren, reduserer kostnadene og gir grønnere drift. 

Ta en titt på case-beskrivelsen i denne referansen =>

Oslo Kommune velger Øwre-Johnsen

15.12.2020

Vi er stolte over å kunne formidle at Oslo Kommune i høst har valgt oss som leverandør på husvannmålere de neste 2 – 4 årene. Leveransen har rukket å komme godt i gang, og vi kan allerede si at vi gleder oss stort til å utvikle dette samarbeidet videre. Aller mest hyggelig synes det vi var å vinne kontrakten på best oppdragsforståelse. Det er der vi skal være – kompetent og anerkjent innenfor de områder vi jobber med.

Volumet av leveransen ligger i målere fra 1» til 1 1/2» størrelse. Kontrakten har en total verdi på et tosifret millionbeløp.

Ny side for online-analyse

25.10.2020

Se vår nye oversikt over online analyse for det Norske markedet. Vi ønsker å vise frem en god oversikt over mulighetene og bredden i produkt-sortimentet. Vannverk, avløps/renseanlegg og industrien kan dra stor nytte av å gå fra prøvetagning til online analyse av vannkvalitet. Økt fokus på sikkerhet, miljø og optimalisering av prosesser gjør at vi i Øwre-Johnsen vier stor oppmerksomhet knyttet til denne produktserien.

Vi har tilegnet oss kompetanse, tilbyr igangkjøring og service, og har nå også publisert en mer omfattende oversikt for våre kunder. Ta en titt på denne verdensledende teknologien for kontroll på vannkvalitet =>