Det siste fra oss

Nå slipper de fleste i Trondheim snart å melde inn vannforbruket sitt manuelt.

15.06.2023

Vi er stolte over å kunne formidle at Trondheim Kommune i vår har valgt oss som leverandør på fjernavleste husvannmålere de neste 5 årene. Leveransen har rukket å komme i gang, og vi kan allerede si at vi gleder oss stort til å utvikle dette samarbeidet videre. Aller mest hyggelig synes vi det var å vinne kontrakten på best oppdragsforståelse. Det er der vi skal være – kompetent og anerkjent innenfor de områder vi jobber med. Det er også ekstra stas å kunne levere på «hjemmebane» her i Trondheim, vårt hovedkontor ligger jo på Flatåsen.

Trondheim skal bytte ut 60 000 vannmålere. Etter det vil de fleste i Trondheim slippe å melde inn vannforbruket manuelt. Målet er å gjøre det lettere for innbyggerne, samt å kunne spore eventuell lekkasje.

Volumet av leveransen ligger i målere i alle størrelser. Kontrakten har en total verdi på et tosifret millionbeløp.

Bydriftssjef Per Øystein Karlsen ble en av de første som fikk ny vannmåler, les mer om det i Adressa sin artikkel: https://www.adressa.no/nyheter/trondheim/i/5BkOkb/skal-bytte-ut-60-000-vannmaalere-i-trondheim

 

Få kontroll på vannforbruket med sonevannmålere

16.mai.2023

Tap av vann ved vannlekkasje er kostbart. Derfor lønner det seg for kommunene å ha oversikt og kontroll over vannforsyningen og vannforbruket sitt. Ved bruk av en sonevannmåler oppdager du endringer tidlig og unngår store vanntap. 

 

Les mer om hvordan du kan kontrollere vannforbruket med sonevannmålere

 


 

Smart måling av vannforbruk med Divako

05.04.2023

De fleste kommuner har god kontroll på sin vannproduksjon, og da i størst grad hoveddistribusjonsnettet. Men lenger ut i nettet derimot, har de ofte mindre kontroll. Det kan være kostbart å trekke strøm til alle punkter man trenger å overvåke. Med Siemens produkter i kombinasjon med 4G/Nb-IoT-løsninger for strømløse områder har Øwre-Johnsen utviklet sitt eget system, Divako - en totalleverandør for smarte løsninger til måling av vannforbruk. 

Les mer på amnytt.no ›

Utleieparken utvides med en CJC® PTU 3 mobil dieselfilter

23.02.2023

Øwre-Johnsen har lenge hatt gleden av å kunne tilby nye og eksisterende kunder utleie av CJC filter til alle typer oljer, diesel og vann/glykolvæsker.

I starten av februar kom denne mobile enheten inn til utleieparken, men ble kun stående en uke før den ble langtidsutleid til kunde hvor den skal filtrere over 400.000 liter diesel.

Vi garanterer at filteret gjør jobben, og har du lignende utfordringer sender vi gjerne et uforpliktende tilbud.

Stolt samarbeidspartner med Kolstad Håndball

10.02.2023

Øwre-Johnsen var første samarbeidspartner for Kolstad Håndball og det er nå en glede å kunne utvide samarbeidet.

Kolstads verdier "rå, ambisiøs, modig og profesjonell" er svært sammenfallende med våre egne verdier og vår identitet. Vi er imponert over de ambisiøse målene og de kraftfulle grepene klubben har gjort. Dette er en klubb som ligger oss nært på alle mulige måter.

Oslo Kommune velger Øwre-Johnsen

15.12.2020

Vi er stolte over å kunne formidle at Oslo Kommune i høst har valgt oss som leverandør på husvannmålere de neste 2 – 4 årene. Leveransen har rukket å komme godt i gang, og vi kan allerede si at vi gleder oss stort til å utvikle dette samarbeidet videre. Aller mest hyggelig synes det vi var å vinne kontrakten på best oppdragsforståelse. Det er der vi skal være – kompetent og anerkjent innenfor de områder vi jobber med.

Volumet av leveransen ligger i målere fra 1» til 1 1/2» størrelse. Kontrakten har en total verdi på et tosifret millionbeløp.

Ny side for online-analyse

25.10.2020

Se vår nye oversikt over online analyse for det Norske markedet. Vi ønsker å vise frem en god oversikt over mulighetene og bredden i produkt-sortimentet. Vannverk, avløps/renseanlegg og industrien kan dra stor nytte av å gå fra prøvetagning til online analyse av vannkvalitet. Økt fokus på sikkerhet, miljø og optimalisering av prosesser gjør at vi i Øwre-Johnsen vier stor oppmerksomhet knyttet til denne produktserien.

Vi har tilegnet oss kompetanse, tilbyr igangkjøring og service, og har nå også publisert en mer omfattende oversikt for våre kunder. Ta en titt på denne verdensledende teknologien for kontroll på vannkvalitet =>