0

Elbil

Øwre-Johnsen har valgt en miljøprofil. Dette innvirker bl.a. på de krav vi setter til bedriftens biler når det gjelder CO2-utslipp

 

Sykkelgarasje

Sunnere livsstil og redusert behov for biltransport

 

 

Spørsmål om våre miljøtiltak?

Kontakt oss

Artikkeltype Nyhet

To skritt til mot ett bedre miljø

I to skritt mot bærekraft og miljøvennlighet, har Øwre-Johnsen nylig investert i elektrisk firmabil og etablert en moderne sykkelgarasje for ansatte. 

Disse tiltakene er en del av selskapets pågående forpliktelse til å redusere karbonavtrykket og fremme en sunnere livsstil blant de ansatte.

Elektriske firmabiler for En Grønnere Fremtid

Vår nye elektriske firmabil representerer nok et fremskritt i vårt miljøarbeid. I vår "Firmabilpolicy" er det også vedtatt at det kun er mulighet for elektriske biler hvis ansatte har behov for firmabil. Med tanke på CO2 utslipp oppfordrer vi også ansatte som disponerer firmabil om å ha ett gjennomtenkt forhold til bruk av bil og når det er nødvendig å bruke bil. Av miljlhensyn er utgangspunktet at firmabilene våre skal ha piggfrie vinterdekk.

Ved å bytte til elektriske kjøretøy reduserer vi ikke bare utslippene våre, men vi bidrar også til å minske luftforurensningen og støyen i vårt lokalsamfunn. Dette initiativet viser vår dedikasjon til å være en ansvarlig bedrift som tar klimakrisen på alvor.

 

 

Sykkelgarasje for et sunnere arbeidsmiljøVår spreke helårs-syklist Mats.

For å oppmuntre våre ansatte til å velge sykling som transportmiddel, har vi også satt opp en moderne sykkelgarasje. Denne garasjen gir trygg og praktisk lagring for sykler, og sørger for at syklene ikke er nedsnødd på vinteren for de av våre ansatte som er tøffe helårssyklister. Vi tror at ved å legge til rette for sykling, kan vi bidra til en sunnere livsstil blant våre ansatte og redusere behovet for biltransport.

 

Salgsingeniør og produktutvikler, Mats R. Lokøy, er en av våre spreke og tøffe ansatte som sykler hele året til jobb.

 

En del av en større plan

Disse initiativene er bare noe av vårt engasjement for bærekraft. Vi jobber kontinuerlig med å finne nye måter å forbedre vår miljøpåvirkning på, og vi ser frem til å dele flere spennende nyheter med dere i fremtiden.

 

Bli med oss på reisen

Vi oppfordrer alle våre ansatte, kunder og sammarbeidspartnere til å bli med oss på denne grønne reisen. Sammen kan vi gjøre en forskjell for miljøet og skape en bedre fremtid for kommende generasjoner.

 

Les mer om Øwre-Johnsens verdigrunnlag her og om våre miljøtiltak her.