Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik’s Æresmedalje tildeles Øwre-Johnsen AS

Øwre-Johnsen as er tildelt Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik’s Æresmedalje for fremragende innsats i promotering og salg av Danske produkter i utlandet.

Selskapet har i en år-rekke representert danske virksomheter som blant annet C.C.JENSEN,  Danfoss og Tempress, og har oppnådd god vekst og økt etterspørsel etter selskapenes produkter. Selskapet har jobbet målrettet mot det maritime, industrielle og offentlige markedet i mange år, og har bidratt til å skape vekst og høy anerkjennelse etter produkter fra Danske produsenter.

Om prisen

Diplom og medalje tildeles som anerkjennelse for fremragende innsats for å fremme og markedsføre danske produkter og tjenester i utlandet. Prisen gis til agenter, distributører, datterselskaper eller selskaper i utlandet ca femten ganger i året.

Hans Kongelige Høyhet Prins Henrik, et andet medlem av kongelig familie eller en verdig representant for Det kongelige Hoff, presenterer hvert år vinneren af prisen i mottakerens land.

Overrekkelsen

Prisen vil bli overlevert til representanter for Øwre-Johnsen onsdag den 31 mai ved den danske ambassade i Oslo.

Daglig leder, Anders Øwre-Johsen uttaler; «Vi er svært stolte og beæret over å motta denne flotte anerkjennelsen for det arbeidet våre ansatte har gjort igjennom mange år. Vi har over 50 års erfaring med danske leverandører og det har vært, og er fremdeles en fornøyelse å jobbe med disse selskapene som leverer kvalitetsprodukter i verdensklasse. Vi ser frem mot videre god utvikling for våre danske produsenter» Spesielt fruktbart har vårt arbeide med CC-Jensen vært hvor vi har hatt en helt unik og tett samarbeidsmodell som har fungert svært godt i mange år.

Salgs- & Marketingdirektør Ulrich Ritsing hos C.C.JENSEN, uttaler, ”et samarbeide som det vi har med Øwre-Johnsen, ville ikke være mulig uten en høy grad af tillit. Vi styrker samarbeidet ved at jobbe tett igjennom året og møtes minimum to ganger i året, en gang i Danmark og en i Norge. Dette har bidratt til å skape den grobund som kreves for et slikt langsiktig og godt samarbeide”.

 

Torsdag 1 juni – 16.00 – 17.00 – vil Øwre-Johnsen og C.C.JENSEN holde mottakelse for kunder og samarbeidspartnere under Nor-Shipping 2017 – i den Danske Pavilions private lounge [klikk her for å se kart] 

Arne Øwre-Johnsen og Ulrich Ritsing vil holde innlegg i anledning prisen.

 

Ta gjerne kontakt med oss dersom du kan tenke deg å komme på mottakelsen.

Det er Den Danske Eksportforeningen som administrerer prisen i nært samarbeid med Danske Handelsråd og ambassaden i mottakerens land.

 

Full informasjon om prisen:
     https://www.dk-export.dk/awards/hrh-prince-henriks-medal-of-honour/

Brosjyre om prisen:
     https://www.dk-export.dk/media/422435/dea-haedersmedalje-brochure.pdf

 

Kontaktinformasjoner:

Øwre-Johnsen as:            Anders Øwre-Johnsen, Daglig leder, +47 982 04 800

Dansk Eksportforening:   Hr. Mark Lerche, Marine Group +45 3169 8494

C.C.JENSEN A/S:            Hr. Ulrich Ritsing, Sales & Marketing Director, +45 2222 2960

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›