MENY

AquaNor 2017

Vår stand C-222 var på 18m2. Her presenterte vi produkter innenfor 3 hovedområder.

CJC – Olje – filtrering

Produktområdet er i svært god utvikling og stadig flere kunder får øynene opp for at en filter-løsning fra oss gir kraftig reduserte kostnader og økt levetid på utstyret. De fleste tjener inn en investering i filter på langt mindre enn 12 måneder.

Spesielt de større brønnbåtene, produsenter, designere og kunder av disse var sentral målgruppe på messa. På messa hadde vi med en populær demo-stasjon som viser hvor effektiv en filter-separator er i å ta vann ut av olje.

Forøvrig er produktene relevant for alt utstyr som er avhengig av ren hydraulikkolje for å fungere presist. Vi hadde svært godt besøk og møtte mange fornøyde eksisterende kunder og flere potensielle.


Tove og Lauritz før messe-start.

Automatikk og Instrumentering – NYHET

På denne delen presenterte vi et utdrag av vår produktportefølje fra Danfoss, Tempress og Siemens. Fra Danfoss fører vi et svært bredt utvalgt industriautomatikk og selskapets svært anerkjente frekvensomformere.

Tempress har nettopp produsert nytt messemateriell og vi har viste frem et godt utvalg av deres utstyr for trykk og temperatur.

Fra Siemens leverer vi et vesentlig volum mengdemålere men må denne messa hadde vi fokus på en NYHET hvor vi viste frem en nivåmåler kalibrert for måling av nivå og mengde i en fòr-silo. Denne måleren var koblet opp mot Siemens MindSphere og et grensesnitt hvor man kunne se målerens plassering på et kart og en visuell fremstilling av nivå og utviklingen i nivå over tid. Vi er en av de aller første i Norge som viser en live demo av Siemens sin nye MindSphere-løsning og tror dette vil være et relevant produkt både for havbruk og næringsmiddel-industrien.

Vår Mindsphere demorigg.

KSB – Pumper

I samarbeid med KSB presenterte vi et utdrag av KSB sitt svært brede pumpe-program. Som en del av den store investerings-bølgen i næringen er det mye utvikling av landbaserte anlegg. Her kan vi levere pumper til alle applikasjoner. I tillegg er det også stor utvikling i hav-baserte anlegg som krever hjelp til sirkulasjon. KSB har f.eks levert alt av pumper til Salmar sin havbaserte «oppdretts-rigg» som i disse dager slepes til Norge for å bli satt i produksjon.

Som vanlig var det relativt rolig oppstart med litt trafikk fra tirsdag etter lunch. Onsdag og Torsdag var veldig bra, men på fredagen var det svært rolig i hele messe-området.

Vi noterte en god «bunke» med messerapporter og har oppfølging fra samtlige representerte områder så messa er langt fra over for oss.

 

Mange takk til Kjell Flø og Håvard Ness (ikke på bildet) fra KSB som hjalp godt til under messen.

 

Under følger noen flere stemningsbilder.


I bakgrunnen viser vi utvalg med instrumentering fra Danfoss og Tempress.


Mange takk til Ola Nesheim fra Siemens, som var med oss på onsdag.

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›