Oljepumper

Vi forhandler Danfoss sin serie for olje-applikasjoner og har svært god erfaring med Delta-pumper for dette formålet.

Oljepumper er ofte selvsugende og konstruert for svært stabil og pålitelig drift med lite vedlikeholdsbehov.

Passer ingen av disse produsentene skaffer vi den pumpen du er ute etter å erstatte. Send oss bilde av pumpeskiltet så plukker vi ut den samme eller tilsvarende pumpe for deg.


Delta 200-serien – tannhjulspumpe, 0-130 l/min – 0-10 bar

Delta 200-serien er konstruert som en allround tannhjulspumpe og kommer i 5 ulike størrelser. Felles for de alle er en pålitelig og robust konstruksjon som kan håndtere ulike typer væsker og fluider. Pumpene kan også leveres med innebygget sikkerhetsventil (X), satt til ca. 3 bar, som enkelt kan justeres ved behov.

Generelt for pumpene gjelder at de er selvsugende, kan kjøres i begge retninger og tåler tørrkjøring ved korte intervaller.

Pumpene er normalt drevet av 4-, 6- eller 8-polet el.motor. Alternativt luft- eller hydraulikk motor. Ved supplering av gear eller frekvensomformer, vil kapasitet kunne reguleres innenfor pumpens trykk – og arbeidsområde.

Serien 45 tilbyr en komplett rekke løsninger og konfigurasjoner konstruert for å passe til dine forskjellige applikasjonsbehov. Fra Danfoss får vi i denne serien både raske prototype-løsninger og hylleløsninger.

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›