AISE sc med RFID

Varenr: LXV440.99.10001
6768 6768 6768 6768
-+
1 på lager
1 Stk i Trondheim

Hach’s digitale, ionselektive A-ISE sc-probe for å fastsette ammoniumkonsentrasjon direkte i mediet. Automatisk kaliumkompensasjon. Sensoren er enkel å håndtere og vedlikeholde takket være Cartrical-sensorpatronen. A-ISE sc er spesielt kostnadseffektivt når det gjelder installasjon og drift, selv for mindre renseanlegg.

A-ISE sc-sensorer kan kobles til alle SC-kontrollenheter og tilbyr allsidige utgangsalternativer, inkludert 4-20 mA-utgang, Modbus RS485, Profibus eller HART.

Prognosys plug-in til forebyggende diagnostisering er nå tilgjengelig og gir deg pålitelige instrumentavlesninger. Prognosys vil overvåke og på en oversiktlig fargeskjerm vise påliteligheten til instrumentmålingsverdier og identifisere når kommende vedlikeholdsoppgaver skal utføres.

Instrumentet er kompatibelt med Claros Water Intelligence System, som enkelt lar deg koble til og administrere instrumenter, data og prosesser - når som helst og hvor som helst. Resultatet er større tillit til analysedata og økt driftseffektivitet. Bruk Claros kompatible instrumenter og få fullt utbytte av systemet ditt.

Produktinformasjon

Gruppe 1 Vannkvalitet
Produkt hovedgruppe Online prosessanalyse
Produkt undergruppe Ammonium
Produsent Hach