AN-ISE sc med RFID

Varenr: LXV440.99.00001
6843 6843 6843 6843
-+
ikke på lager (15 dager)

Hach’s digitale AN-ISE sc-kombinasjonssensor for ammonium og nitrat utfører konstante, direkte målinger med en ionselektiv elektrode. Ingen behov for reagenser eller prøveforberedelse. Med automatisk og samtidig kompensasjon av kalium og klorid. Enkel håndtering og lite vedlikehold grunnet Cartrical plus sensorpatron med fem elektroder.

AN-ISE sc-sensorer kan kobles til alle SC-kontrollerenheter og tilbyr fleksible utgangsmuligheter, inkludert 4-20 mA-utgang, Modbus RS485, Profibus eller HART.

Prognosys plug-in til forebyggende diagnostisering er nå tilgjengelig og gir deg pålitelige instrumentavlesninger. Prognosys vil overvåke og på en oversiktlig fargeskjerm vise påliteligheten til instrumentmålingsverdier og identifisere når kommende vedlikeholdsoppgaver skal utføres.

Instrumentet er kompatibelt med Claros Water Intelligence System, som enkelt lar deg koble til og administrere instrumenter, data og prosesser - når som helst og hvor som helst. Resultatet er større tillit til analysedata og økt driftseffektivitet. Bruk Claros kompatible instrumenter og få fullt utbytte av systemet ditt.

 

 

Produktinformasjon

Gruppe 1 Vannkvalitet
Produkt hovedgruppe Online prosessanalyse
Produkt undergruppe Ammonium
Produsent Hach