Hybrid Gateway (ext. Power, 230V) Antenna, 2x cable feed, Lobaro
Varenr:8000166

Hybrid Gateway (ext. Power, 230V)

Antenna, 2x cable feed, Lobaro

5 760,19Eksl. mva
Velg antall:
-+
7 på lager
7 Stk i Trondheim

Lobaro Hybrid Gateway er en enkel, kostnads- og energieffektiv enhet som leser, mellomlagrer og videresender data fra Modbus-enheter og wM-bus.

Gatewayen kan brukes til å kommunisere med Modbus-enheter (ASCII/RTU på en RS-485 buss, TCP på Ethernet) over NB-IoT, LTE-CatM1, LoRaWAN eller LAN. Modbus-kommandoer kan overføres via Downlink-melding til Gatewayen og blir videresendt til de tilknyttede enhetene. Mottatte svar blir videresendt som Uplink-meldinger. Modbus Gatewayen kan også konfigureres til å utføre Modbus-kommandoer regelmessig og rapportere svarene på tidspunktet for utførelse.

Modbus Gateway støtter lesing av alle fire objekttyper som kan leveres av Modbus-enheter: Coil, Discrete Input, Input Register, og Holding Register. Den støtter også å skrive verdier til alle skrivbare objekter: Coils og Holding Registers. Flere forskjellige slave-enheter på bussen kan nås individuelt av en enkelt Gateway-enhet, selv om slave-enhetene har en forskjellig Modbus-konfigurasjon. Lesingsintervaller og registerdefinisjoner kan konfigureres svært fleksibelt for å passe individuelle krav.

Gatewayen kobles direkte til 230 VAC.