Øwre-Johnsen leverer gode løsninger:

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder.

Ny komplett sjøvann-pumpestasjon leveres!

Vi er stolte av å levere nok en komplett sjøvann-stasjon med filter og styring designet for kunde. Stasjonen ble besiktiget denne uken og avsendes i disse dager for effektiv installasjon lokalt.Les og se mer om denne flotte stasjonen her =>

Ny pumperigg levert, høytrykk 200 barg

Ny pumpeløsning designet for kunde. Komplett kompakt rigg som leverer 200barg. Pumperiggen leveres med  frekvensomformer, trykk, temperatur og mengemåler.

Se sak for mer info =>

Storfornøyd kunde av pumper til slambehandling!

Pumpene er tilpasset kundens installasjon hvor tørrslammet faller fra beholder/tank og ned igjennom pumpens påmonterte trakt. Videre mates slammet ved hjelp av mateskruen inn i pumpehuset, som pumper stoffet videre i slambehandlingsanlegget.

Les mer =>

Komplett selvsugende pumpestasjon for havbruk

Vi er stolte over å levere en komplett, svært effektiv pumpestasjon med rensing og desinfisering av sjøvann. Stasjonen er designet av oss, og leverer 200m3/h mot 15m løftehøyde. Den består av en rekke produkter plukket ut for formålet, og designet sammen til en komplett stasjon tilpasset kundens behov. Stasjonen kommer komplett bygget til kunde, og er dermed svært kosteffektiv å installere. For mer informasjon les her =>

Sjøvannspumpe til Havbruk

Til kunde i havbruksnæringen leverer vi en svært kompakt, og kosteffektiv pumpe i rustfritt stål.

Pumpen heter UPA Chrom, og denne kan du lese mer om her,

UPACHROM

Trykkøkningssystem til havbruksanlegg.

Vi leverer alle typer pumper til havbruksnæringen og viser her et eksempel på et kompakt og kosteffektivt lite trykkøkning-system for ferskvann-vannforsyning nylig solgt til havbruks-anlegg.

Les med om den kosteffektive mini-stasjonen til kunden her >

Ny pumpeløsning for avløps-stasjoner.

Vi har nå lansert en ny løsning fra KSB for effektiv service og vedlikehold på pumpestasjoner. Løsningen med en egen vedlikeholdsvogn montert originalt fra fabrikk gjør at inspeksjon, kontroll og vedlikehold på pumpen kan utføres av en enkelt person på en svært effektiv måte. Se mer om Sewaslide her, og se video fra installasjon i Trondheim Kommune.

Statkraft Varme kjøper KSB Etanorm

Vi takker Statkraft Varme for kjøp av 2 store Etanorm […]

Lerøy

Til Lerøy Midt har vi levert et svært bredt spekter av produkter fra vår avdeling Automatikk & Instrumentering samt vår Pumpe-avdeling.

Sjøvannsanlegg til Salmar

Øwre-Johnsen har levert sjøvannspumper, frekvensomformere og filter til Salmar sitt anlegg Langstein fisk. Les mer >

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›