Utvidet samarbeid med Siemens!

Siemens AS og Øwre Johnsen har inngått serviceavtale for Hach lab- og analyseinstrumenter.

Siemens har i mange år levert komplette instrument og analyse pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. For å kunne ivareta kundenes servicebehov på best mulig måte har selskapet nå inngått serviceavtale med Øwre-Johnsen.

Anders Øwre-Johnsen sier at selskapet nå har etablert en organisasjon med erfarne servicefolk, reservedelslager og servicebiler for å kunne imøtekomme de fleste behov. Vil tilbyr kundene tilpassede servicekontrakter som sikrer tidfestet oppfølging, kalibrering, slitedeler, lageroppfylling, reparasjon på stedet og utrykning ved feil. Dette gjør at kunder av Siemens kan være trygge på å få den aller beste service, også på Hach produkter levert av dem.

Sean Roy Easter fra Siemens uttaler at for begge parter er dette en strålende vinn / vinn situasjon da Øwre-Johnsen fra før håndterer de fleste av kommunekundene til Siemens, og lagerfører mye Siemens prosessinstrumentering. Kunder av oss er dermed sikret ekstremt kort leveringstid på standardprodukter, og med serviceavtale vil vi sammen bidra til høy oppetid på mange anlegg i Norge.

Øwre-Johnsen ser frem mot et videre strålende samarbeid med Siemens Norge og gleder oss til å jobbe enda mer med analyse instrumentering i årene fremover!

Kontaktpersoner på saken hos Siemens er Ola Nesheim og Sean Roy Easter. Ønsker du mer informasjon hos oss, ta kontakt på instrumenter@owre-johnsen.no eller ring en av oss. Se kontaktinfo her.

Saken er også publisert på AMNYTT – se her =>

Se også vår nye nettbutikk hvor mange Hach produkter er lagt ut med informasjon og datablader.

Signering av serviceavtale mellom Siemens og Øwre-Johnsen.

Ola Nesheim (Siemens), Anders Øwre-Johnsen & Chris Daniel Dalsrud (Øwre-Johnsen)

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›