Vi har åpnet kontor i Oslo!

Milepæl – kontor i Oslo

Vi er svært glade for å kunne melde at vi nå har åpnet kontor i Oslo. Kontoret vil ha sitt primære fokus innenfor området Instrumentering, og jobbe med produktområder vi har et nasjonalt ansvar for. I første omgang gjelder dette innen instrumentering hvor Siemens (PI) og Honeywell (Husvannmålere) vil utgjøre kjernen i satsingen.

Tidligere i år signerte vi avtale som autorisert Siemens partner, og i den sammenheng tar vi et nasjonalt ansvar for kommunale kunder. Fra midt-Norge har vi høstet erfaring over mange tiår med dette og vi er svært glade for å kunne bringe med oss denne erfaringen videre ut i landet.

Mange kommuner i Norge benytter allerede husvannmålere fra oss (Elster, nå Honewell). Mange av disse ligger på østlandet og det er viktig for oss å være mer tilstede i dette markedet. Det skjer svært mye på denne fronten og vi jobber aktivt med å kunne tilby gode råd og løsninger for kommuner. Det gjelder både de som ønsker tradisjonelle målere, men også de som ønsker å gå videre med fjernavlesning av målerne.

Vi holder til i Karihaugveien 89, 1086 Oslo. Dere vil nå oss via mobilt sentralbord på vårt vanlige nummer, eller via instrumenter@owre-johnsen.no

Anders og Jon klippet snora mandag 4 september på vårt nye Oslo kontor.

 

 

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›