Det siste fra oss

Mange nyheter å melde!

28.07.2021 Nyhet

Det er lenge siden vi har oppdatert siden vår med siste nytt.

Det er ikke fordi det skjer lite hos oss!

Tvert i mot – vi har hatt en ekstremt travel vår.

  • Parallelt med sterk ordreinngang har vi skiftet ordresystem. Dette vil i løpet av høsten bidra til en bedre kundereise for mange av våre kunder.
  • Vi lanserer om nytt en ny og oppdatert versjon av våre hjemmesider / nettbutikk.
  • Med virkning fra 1.8 utvider vi serviceavdelingen vår
  • vi lanserer en ny it løsning for fjernavlest instrumentering og mye, mye mer.

«Stay tuned» som det heter og kom tilbake her ut over høsten for å ta del i det som skjer.

Inntil videre ønsker vi alle kunder, leverandører og andre samarbeidspartnere en riktig, riktig god avslutning på sommerferien!

 

Smøreoljefilter erstatter separatorer

04.02.2021 Nyhet

Vi opplever stor interesse etter filterløsninger til smøreolje for å erstatte tradisjonelle separatorer og leverer jevnt av dette. Kunder er opptatt av å få en løsning de kan stole på og vår filteravdeling har lang erfaring med å levere løsninger som sikrer motoren, reduserer kostnadene og gir grønnere drift. Ta en titt på case-beskrivelsen i denne referansen =>

Oslo Kommune velger Øwre-Johnsen

15.12.2020 Nyhet

Vi er stolte over å kunne formidle at Oslo Kommune i høst har valgt oss som leverandør på husvannmålere de neste 2 – 4 årene. Leveransen har rukket å komme godt i gang, og vi kan allerede si at vi gleder oss stort til å utvikle dette samarbeidet videre. Aller mest hyggelig synes det vi var å vinne kontrakten på best oppdragsforståelse. Det er der vi skal være – kompetent og anerkjent innenfor de områder vi jobber med.

Volumet av leveransen ligger i målere fra 1» til 1 1/2» størrelse. Kontrakten har en total verdi på et tosifret millionbeløp.

Ny side for online-analyse

25.10.2020 Nyhet

Se vår nye oversikt over online analyse for det Norske markedet. Vi ønsker å vise frem en god oversikt over mulighetene og bredden i produkt-sortimentet. Vannverk, avløps/renseanlegg og industrien kan dra stor nytte av å gå fra prøvetagning til online analyse av vannkvalitet. Økt fokus på sikkerhet, miljø og optimalisering av prosesser gjør at vi i Øwre-Johnsen vier stor oppmerksomhet knyttet til denne produktserien.

Vi har tilegnet oss kompetanse, tilbyr igangkjøring og service, og har nå også publisert en mer omfattende oversikt for våre kunder. Ta en titt på denne verdensledende teknologien for kontroll på vannkvalitet =>

Produktnyhet!

13.08.2020 Nyhet

Nytt CJC filter på markedet! CC-Jensen har lansert ny kompakt og økonomisk løsning for effektiv fjerning av vann fra alle typer oljer. Den populære Desorber D10 finnes nå også i variant Desorber D5. Les mer om dette produkter her =>

Sterk etterpørsel etter CJC filtrering.

04.06.2020 Nyhet

Første halvår 2020 har vist sterk ordreinngang for filteravdelingen. Spesielt ser vi økt interesse for off-line filtrering av smøreolje, som alternativ til tradisjonell separator. Kundene ser at en løsning for oss svært ofte er inntjent på mindre enn 12 måneder, og at resultatet i tillegg gir renere olje enn før. Vi har delt flere referanser og saker om dette, og oppfordrer kunder til å ta en titt på disse:

– Smøreoljefilter for alle typer motorer og drivstoff. 

– Forbåt med strålende erfaring med smøreoljefilter

Nye pumpesider!

07.04.2020 Nyhet

Vi har lansert helt nye pumpesider. Nå er det lettere å finne frem til de ulike kategoriene vi kan hjelpe deg med og mange flere produkter er publisert. Ta en titt, og ta gjerne kontakt med oss for bistand for å finne riktig pumpe for deg. De nye sidene finner du her =>

Merk også at vi i det siste har publisert noen flotte referanser knyttet til sjøvanns-stasjoner. Disse finner du blant annet her: – Selvsugende sjøvannstasjon. Sjøvannspumpe til havbruk.

Eksempler på sjøvannspumper vi benytter er samlet på egen side:Sjøvannspumper

Corona – tiltak Øwre-Johnsen

20.03.2020 Nyhet

Næringslivet rammes hardt av situasjonen knyttet til coronavirus. Nå begynner europeiske leverandører å melde produksjonsstans. Vi oppfordrer kunder til å bestille i god tid. Vi har idag varer på lager innenfor de fleste områder men kan forvente økte leveringstider på enkelte områder fremover. Merk at vi også forventer kostøkning som følge av de store svekkelsene i NOK. Les mer om vår håndtering og betydningen det har for deg her =>

Ny komplett pumperigg solgt.

04.02.2020 Nyhet

Vi er svært stolte over å få levere nok en komplett selvsugende pumperigg for sjøvann. Denne gangen med vesentlig større kapasitet enn referansen vi sist delte her på siden vår. (Se referanse 2019 og referanse 2020.) Nå uten UV-filter men med 2 pumper og med en total kapasitet på 420 m3/h.

Vi henter vann på 30 meters dyp med 140m lang ledning på innløp-siden. Riggen leveres komplett sammenstilt med filter og ventiler. Dette gir en unikt effektiv montering på stedet. Vi tilpasser en løsning som passer ditt behov.

Ta kontakt med oss på pumper@owre-johnsen.no for mer informasjon.

Endelig ny vannmålerliste klar!

21.01.2020 Nyhet

Da har vi endelig fått gjennomført en omfattende oppdatering av vår vannmålerkatalog. I den ny utgaven har vi ryddet godt i presentasjonen av produktene slik at det er lettere å finne frem. Vi har også introdusert en rekke nye IoT-produkter og løsninger. Det er stor etterspørsel etter innsamling av vannmålerdata og vi har opparbeidet oss sterk erfaring på området. Ta kontakt på instrumenter@owre-johnsen.no dersom du ønsker tilsendt den nye katalogen.

Frekvensomformerkurs 29. januar

10.01.2020 Nyhet

Delta på vår anerkjente Danfoss-skole onsdag 29. januar og lær om frekvensomformere. Meld deg på og les mer her =>

Godt Nytt År!

09.01.2020 Nyhet

Vi takker alle våre kunder for et veldig godt samarbeid i 2019. Vi opplevde sterk utvikling innenfor svært mange områder, og vokser videre med det mål å utvikle bedre avtaler og tjenester for våre kunder.
Vi ser frem mot et spennende nytt år og gleder oss til å samarbeide med gamle og nye kunder i det nye året.

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›