Det siste fra oss

Produktnyhet!

13.08.2020 Nyhet

Nytt CJC filter på markedet! CC-Jensen har lansert ny kompakt og økonomisk løsning for effektiv fjerning av vann fra alle typer oljer. Den populære Desorber D10 finnes nå også i variant Desorber D5. Les mer om dette produkter her =>

Sterk etterpørsel etter CJC filtrering.

04.06.2020 Nyhet

Første halvår 2020 har vist sterk ordreinngang for filteravdelingen. Spesielt ser vi økt interesse for off-line filtrering av smøreolje, som alternativ til tradisjonell separator. Kundene ser at en løsning for oss svært ofte er inntjent på mindre enn 12 måneder, og at resultatet i tillegg gir renere olje enn før. Vi har delt flere referanser og saker om dette, og oppfordrer kunder til å ta en titt på disse:

– Smøreoljefilter for alle typer motorer og drivstoff. 

– Forbåt med strålende erfaring med smøreoljefilter

Nye pumpesider!

07.04.2020 Nyhet

Vi har lansert helt nye pumpesider. Nå er det lettere å finne frem til de ulike kategoriene vi kan hjelpe deg med og mange flere produkter er publisert. Ta en titt, og ta gjerne kontakt med oss for bistand for å finne riktig pumpe for deg. De nye sidene finner du her =>

Merk også at vi i det siste har publisert noen flotte referanser knyttet til sjøvanns-stasjoner. Disse finner du blant annet her: – Selvsugende sjøvannstasjon. Sjøvannspumpe til havbruk.

Eksempler på sjøvannspumper vi benytter er samlet på egen side:Sjøvannspumper

Corona – tiltak Øwre-Johnsen

20.03.2020 Nyhet

Næringslivet rammes hardt av situasjonen knyttet til coronavirus. Nå begynner europeiske leverandører å melde produksjonsstans. Vi oppfordrer kunder til å bestille i god tid. Vi har idag varer på lager innenfor de fleste områder men kan forvente økte leveringstider på enkelte områder fremover. Merk at vi også forventer kostøkning som følge av de store svekkelsene i NOK. Les mer om vår håndtering og betydningen det har for deg her =>

Ny komplett pumperigg solgt.

04.02.2020 Nyhet

Vi er svært stolte over å få levere nok en komplett selvsugende pumperigg for sjøvann. Denne gangen med vesentlig større kapasitet enn referansen vi sist delte her på siden vår. (Se referanse) Nå uten UV-filter men med 2 pumper og med en total kapasitet på 420 m3/h.

Vi henter vann på 30 meters dyp med 140m lang ledning på innløp-siden. Riggen leveres komplett sammenstilt med filter og ventiler. Dette gir en unikt effektiv montering på stedet. Vi tilpasser en løsning som passer ditt behov.

Ta kontakt med oss på pumper@owre-johnsen.no for mer informasjon.

Endelig ny vannmålerliste klar!

21.01.2020 Nyhet

Da har vi endelig fått gjennomført en omfattende oppdatering av vår vannmålerkatalog. I den ny utgaven har vi ryddet godt i presentasjonen av produktene slik at det er lettere å finne frem. Vi har også introdusert en rekke nye IoT-produkter og løsninger. Det er stor etterspørsel etter innsamling av vannmålerdata og vi har opparbeidet oss sterk erfaring på området. Ta kontakt på instrumenter@owre-johnsen.no dersom du ønsker tilsendt den nye katalogen.

Frekvensomformerkurs 29. januar

10.01.2020 Nyhet

Delta på vår anerkjente Danfoss-skole onsdag 29. januar og lær om frekvensomformere. Meld deg på og les mer her =>

Godt Nytt År!

09.01.2020 Nyhet

Vi takker alle våre kunder for et veldig godt samarbeid i 2019. Vi opplevde sterk utvikling innenfor svært mange områder, og vokser videre med det mål å utvikle bedre avtaler og tjenester for våre kunder.
Vi ser frem mot et spennende nytt år og gleder oss til å samarbeide med gamle og nye kunder i det nye året.

Åpningstider julen 2019

20.12.2019 Nyhet

Våre åpningstider julen 2019:

  • Julaften: Stengt
  • 27. desember: Åpent 09.00 – 14.00
  • 30. desember: Åpent 09.00 – 14.00
  • Nyttårsaften: Stengt

Vi ønsker alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår!

IoT – data skal frem til kunden.

29.11.2019 Nyhet

Både innenfor maritim og kommunal sektor jobber vi idag aktivt med utvikling av løsninger som flytter Øwre-Johnsen fra å være en aktør som kun leverer produkter til også å levere data fra produktene. Noen ganger rådata for videre visualisering i kundens egne grensesnitt. Andre ganger bearbeidet og analysert data, presentert i grensesnitt vi selv har et eierskap til. CJC T2render er noe stadig flere kunder vil dra nytte av, og vår IoTHub for overvåkning av vannforbruk og mye mer er i ferd med å vinne bra terreng. Dette er en spennende og veldig interessant utvikling for Øwre-Johnsen. Ta kontakt med oss for mer informasjon!

Smøreoljefilter – også for heavy-fuel!

09.10.2019 Nyhet

For ett år siden publiserte vi denne nyheten. Alt for få aktører har fått med seg at det nå finnes filterløsninger for alle smøreoljebehov. Det er utrolig mye å spare her, og store miljøgevinster å hente. Vi velger derfor å re-publisere saken: Med smøreoljefilter kan du oppnå opptil 60% lavere oljeforbruk, 99% sludge-reduksjon og 97% energibesparelse. Dette gir store utslag i kostnader og Co2 – avtrykk.

Les og se video om denne produktnyheten! =>

Utvidet samarbeid med Siemens!

16.09.2019 Nyhet

Vi er veldig glade og stolte over å ha signert serviceavtale på Hach analyse instrumentering mellom Siemens Norge og Øwre-Johnsen. Mange kunder av Siemens vil kunne høste nytte av denne avtalen. Siemens har i mange år levert komplette instrumentering og analyse-pakker for vannbehandling, vannrensing og fiskeoppdrett. Nå kan de også, gjennom Øwre-Johnsen, tilby komplett service og rask responstid ovenfor eksisterende og fremtidige kunder av Hach Lab og Analyse instrumentering.

Les mer om denne avtalen her =>

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›