CJC Olje – filtrering, for alle typer olje

 

 

Se vår nylig publiserte guide for oljevedlikehold for båter og rigger som er i, eller nylig har vært i opplag!
Se guide =>

Ledende løsning for tørr, ren olje og sikker drift

Et CJC – filter kan installeres på eksisterende anlegg, og tjener seg normalt inn på 12 – 24 måneder!

Over mer enn 20 år som forhandler i Norge har vi samlet erfaring på CJC filtrerings-systemer. Vi har en stor mengde svært gode referanser, og kan vise til god økonomi og mer stabil drift hos våre kunder.

Produktet er markedsledende og sikrer enestående renhet på oljen. Dette gir betydelige miljøgevinster i forhold til en separator som produserer sludge.

 

CJC – filter fjerner vann, partikler og oksidasjon fra alle typer olje, også de nye EAL Oljene (miljø-akseptable oljer).

Vi leverer filter til alle bransjer og områder hvor oljer er i sirkulasjon. Under finner du en forenklet oversikt over de ulike kategoriene filter vi leverer.

Ta gjerne en titt blant våre referanser

For detaljert produktopplysning, data-ark med mer se produktinformasjon Filter

 

 

 

Video til høyre illustrerer hvordan et CJC-filter opererer og hvorfor dette gir deg store besparelser.

Harald Sonstad - CJC Olje filtrering

Harald Sonstad

CJC – Oljefiltrering
Send mail › Tel: 452 48 205

Jon Inge H. Aas

CJC - Oljefiltrering
Send mail › Tel: 979 63 032

Frank Peder Hansen

CJC - Oljefiltrering
Send mail › Tel: 992 66 664

Kontaktskjema
epost – avdeling


CJC Desorber D10 har høstet stor anerkjennelse og er en etterspurt løsning vi selger mye av. Nå har CC-Jensen introdusert en kompakt utgave av Desorber, type D5 for fjerning av alle slags vann, salt og fast forurensning fra hydraulikkolje og giroljer. Det er benyttet eksisterende velprøvd teknologi fra Desorber D10 for å utvikle en mindre, mer kompakt og prisgunstig løsning for mindre oljevolum.

For C.C.JENSEN har vi promotert Desorber-produktsortimentet i mer enn 15 år. Dette er en velprøvd teknologi for å fjerne alle slags vann fra hydrauliske og smørefluider inkludert HEES-esterbaserte typer.

Denne teknologien er basert på en kontrollert prosess som frigjør kjølt luft i riktig temperert, varm olje. Den kjølte luften skyves av en vifte gjennom en luftfordelingsmodul. Luften utvides når den er frigjort i den varme oljen og beveger seg oppover. På grunn av ekspansjonen av luftboblene fjernes vannet effektivt fra oljen. I den øvre delen av Desorberen skyves den varme og fuktige luften av i luftstrømmen gjennom en kondensator.

Vannet fjernes som en væske fra luften gjennom et utløpsrør. En stor fordel er at det utledede vannet er synlig fordi det samles i en trommel eller tank. Mengden vann som fjernes fra systemet er målbar, og derfor er Desorber en god indikator for mengden vann som har kommet inn i systemet.

Ved store mengder vann i oljen.
Dette produktet har enestående egenskaper hva gjelder å trekke vann ut av olje, og er spesialutviklet for å fungere særlig godt ved emulsjoner / emulgerende oljer. Svært velegnet for Thrustere, Hydraulikk, Syntetiske oljer med mer. Nye nedbrytbare (EAL) oljer emulgerer med vann og tradisjonell separator-teknologi fungerer ikke tilfredstillende. Da er det dette produktet du trenger. Stor kapasitet som gjør at man kan fortsette drift selv ved uhell som medfører store vannmengder i oljen.
Kontakt oss for mer informasjon > 

Ved store mengder vann i oljen.
CJC™ Desorber/Filter Combi Unit, er et kombinert produkt for rensing av olje. Enheten fjerner store mengder vann og filterenheten fjerner i tillegg partikler fra et svært bredt utvalg av oljer, herunder emulgerende olje & EAL - oljer.

Dim.
Height mm 1635
Length mm 649
Width mm 570
Weight Kg 145
Voltage V 1 x 230
Frequency Hz 60
Power consumption kW 2,9
Current A 12,6
Flow, Desorber inlet (Nom) l/h 55
Flow, Desorber outlet (Nom) l/h 75
Flow, Fine Filter (Nom) l/h 145

Filter for hydraulikk, turbin og gearolje som kombinerer fin-filtrering med vannseparasjon.
Alt i en enhet med integrert sirkulasjonspumpe.
Denne løsningen er ideell for separasjon av vann, og fjerning av smuss og partikler fra olje.

 

Filteret har en filtreringsgrad på 3 mikron absolutt og en meget stor smussholdende kapasitet.
Bygges og dimensjoneres etter behov fra 2 til 200.000 liter.

 

Dette er et produkt vi har levert svært mye av, og hvor vi besitter omfattende referansemateriale. Finnes i ulike størrelser dimensjonert etter oljemengden som skal filtreres. Enestående egenskaper i å trekke vann og smuss ut av smøre, hydraulikk eller brennolje.

Dette sikrer stabil drift og bidrar til vesentlig kostnadsreduksjon knyttet til slitasje og vedlikehold av motorer. Kontakt oss for mer informasjon > 

Vedlikehold av brenn og smøreolje for thruster, gear, mm.

Oljefilter med integrert sirkulasjonspumpe for offline installasjon. Svært godt kjent for sine enestående egenskaper i fjerning av partikler fra olje. Filtrene leveres i et svært stor produktspekter for håndtering av ulike behov. Avbildet i utgaven 27/27

For mer informasjon ta kontakt eller se: https://www.cjc.dk/products/fine-filters/

 

Som ekspert på å trekke vann ut av olje kan vi også mye om å trekke olje ut av vann. Dette er produktet som gjør nettopp dette. Blue Baleen OA-serien brukes til å absorbere olje fra lensevann, eller annet vann til under 5 ppm.

Etter filtrering til under 5 ppm, er vannet rent nok til å bli sluppet ut, for trygg overholdelse av miljøforskrifter eller interne ISO 14001 mål.

Fra vannvanntanken strømmer vannet til en oljeaktig lensevannsseparator (15 ppm), deretter til
CJC ™ Blue Baleen PreConditioner før du går inn CJC ™ OilAbsorb-systemet.
Vannet strømmer gjennom spesialutviklet en CJC ™ Blue Baleen OilAbsorb innsats.

Trykkmåler overvåker trykkfallet over filteret og forteller når innsatsen må skiftes.

Systemet finnes i flere størrelser, og er modulært, noe som betyr at kapasiteten kan forbedres ved å koble sammen flere enheter.

Eksempelbilder følger under.

 

CJC™ Filter System er modulbasert for å imøtekomme kundens eksakte krav. CJC™ filtersystem er tilgjengelig i en rekke variasjoner, inkludert forvarmere, drypp-panner, tank, kontroll bokser, coalescers – og som mobile filtre.
Kontakt oss for mer informasjon > 

 

 

Husk årlig innsatsbytte

Normalt vil du bytte innsatser når manometer-trykket viser behov for bytte. Mange glemmer imidlertid å tenke på at oljen gradvis oksiderer. Olje er et organisk produkt og brytes ned over tid. Dette kalles oksidasjon. CJC filter tar også opp oksidasjonsrester, men disse har en karakter som innebærer at trykket i filterenheten ikke påvirkes.

Derfor er det viktig å huske på at man skal skifte innsatser minimum èn gang per år, selv om manometertrykket ikke skulle vise behov for det.

Kontakt oss for mer informasjon om hvilken skade oksidering vil ha på din installasjon eller bestill innsatser her.

Lokalt lager, rask levering

Filer_innsats
Trenger du innsatsen levert utenfor Norge? Vi kan levere med lave fraktkostnader, fra lokale lagre over hele verden.

Skifte av filterinnsats – Dokumentasjon og veiledning

Når du bytter en filterinnsats anbefaler vi at du samtidig bytter ut pakningssettet for å sikre at ditt CJC™ Filter fungerer optimalt.

Hvis du trenger hjelp, kan du laste ned en av PDF-instruksjonene nedenfor.
Instruksjonene viser deg steg-for-steg hvordan du skifter en innsats.

Ren olje tørr og smussfri olje
CC Jensen ledende produsent av olje-filtrering

 

Våre produkter og løsninger skal sikre stabil drift og økt lønnsomhet.

Les mer om prosjekter vi har levert for ulike kunder ›